Linecard – Strömförsörjning

Gaia Converter
Gaia Converter

Gaia Converter är en fransk tillverkare av DC-DC moduler, filtermoduler, transientskyddsmoduler, hold up moduler och AC-DC moduler. Man har bland annat specialiserat sig på DC-DC moduler med breda inspänningsområden och hög verkningsgrad.

Sirio

Sirio tillverkar transformatorer med krav på isolation i norra Italien, eller med mer manuell produktion i sin fabrik i Indien. Fokus är pulstransformatorer, SMPS transformatorer och strömtransformatorer. Med automatiserad produktion tillverkar man också induktorer och transformatorer i effektklassen 1 kW till 20kW, för switchfrekvenser från 20kHz till 120 kHz.

Exxelia

Exxelia är en fransk företagsgrupp med många välkända fabrikat på keramiska kondensatorer (Eurofarad), filmkondensatorer, Mica kondensatorer, tantalkondensatorer (Firadec), aluminum elektrolytkondensatorer (SIC Safco) och RF-kondingar (Temex).

Protek

Protek tillverkar suppressordioder och kompletta moduler för skydd mot överspänning. Suppressordioderna finns anpassade till olika kommunikationsgränssnitt som t.ex LVDS-interface, RS-422, USB-3.0 och Gigabit Ethernet.

Arch Electronics

Arch Electronics tillverkar kortmonterade DC-DC-moduler, oisolerade Point-Of-Load DC-DC, AC-DC moduler och kompletta kraftaggregat (< 500W). AC-DC moduler för medicinska tillämpningar erbjuds upp till 60 W.

Anysolar

Anysolar är en koreansk tillverkare utav solceller som fram till juni 2020 var en del utav Littelfuse. Anysolar tillhandahåller solceller med Imax upp till 1 A, Vmax upp till 6,7 V och Pmax upp till 5,7 W. Anysolar har ett brett utbud av standardiserade produkter och erbjuder även kundanpassningar.

Ducati Energia

Ducati energia tillverkar filmkondensatorer utav metalliserad polypropylen för exempelvis vindkraft, energilagring och tågindustrin.

Kendeil

Kendeil tillverkar elektrolytkondensatorer för PCB- och skruvmontage. På programmet finns också circulärlindade filmkondensatorer för DC link upp till 1000µf, motorstartkondensatorer upp till 800µf samt modulära elektrolytkondensatorer för hybridfordon.

ICEL

ICEL har filmkondensatorer i polyester, polypropylen för krävande tillämpningar som snubber och DC link applikationer. De har även motor kondensatorer och RC filter på sortimentet.

Renata Batteries

Renata Batteries SA, ett företag i Swatch Group Inc, är en ledande europeisk tillverkare av silveroxid-, litium-, litiumjon och litiumpolymer batterier

Comus International

Comus International är en ledande tillverkare av tungelement, lägesgivare, nivågivare, rörelsesensorer och andra typer av sensorer.

Ningbo Zhengmao

Ningbo Zhengmao är en kinesisk tillverkare av gasurladdningsrör.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss
Behöver du stöd i din konstruktion, ditt inköp eller planering. Kontakta Comptronic så hjälper vi dig att hitta rätt.
Magnus Wahlström