Linecard – Sensorer, ljudgivare & MMI

PIC

PIC tillhandahåller hålmonterade och ytmonterade tungelement, samt lägesgivare och nivågivare baserade på tungelement och magneter.

Sonitron

Belgiska Sonitron tillverkar ljudgivare i piezoteknik för panelmontage och kretskortsmontage, piezoelektriska högtalare, sirener samt flerfrekvenssummrar.

GCI

GCI är ett dotterbolag till Panyu Datong och specialiserade inom kundanpassade sumrar, med interna eller externa oscillatorer.

Advanced Acoustics

Taiwanesiska Advanced Acoustics är en ledande tillverkare av ljudgivare, högtalarelement, mottagare och mikrofoner. AATC är en flexibel och snabb partner för olika kundanpassade produkter inom sina produktsegment.

Coto Technology

Coto Technology tillverkar sensorer, switchar och tungelementreläer för användning inom test-, automation-, övervakning- och fordonsindustrin.

Printec-DS

Tyska företaget Printec-DS, tillverkar ett brett sortiment av standard och kundanpassade industriella tangentbord och andra HMI lösningar, inklusive touch.

GETT

GETT har ett brett sortiment av membrantangentbord, rostfria tangentbord och tangentbord av silikon med eller utan integrerade pekdon. I sortimentet finns också tvättbara IP68 klassade tangentbord och antibakteriella tangentbord för medicinska tillämpningar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss
Behöver du stöd i din konstruktion, ditt inköp eller planering. Kontakta Comptronic så hjälper vi dig att hitta rätt.
Magnus Wahlström