Kontakt

  Adress

  Karlavägen 104,

  115 26, Stockholm, Sweden

  Jobbannons

  Ett gott medarbetarskap bygger på gott utnyttjande av det egna handlingsutrymmet så att man förbättrar för sig själv, för kollegorna och för dem som verksamheten är till för. Vi söker dig som kan arbeta målinriktat och självständigt. Du kan självständigt inhämta och effektivt granska information. Du kan förstå, ifrågasätta och värdera olika ståndpunkter, samtidigt som du är medveten av vikten att behålla olika perspektiv.

  Du kan presentera produkter i tal och skrift på god svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. B-körkort är en fördel. Det viktigaste är inte allt du kan, utan viktigast för oss är de frågor du ställer. Skriv ett personligt mejl till Comptronic om du vill söka någon tjänst hos oss.


  Produktansvarig säljare

  Din profil

  Vi söker dig som vill arbeta med teknik och affärer i en internationell miljö. För att lyckas hos oss måste du vara nyfiken, hyfsat social och ha bakgrund inom elektronik eller IT hårdvara.

  Arbetsuppgifter

  Din uppgift blir att kontakta ingenjörer på svenska företag som utvecklar elektronisk utrustning och lyssna till deras behov. Om vi har en komponent att erbjuda tillhandahåller vi produktinformation och prover. När intresse finns gör vi förstås kundbesök.

  Vi erbjuder

  Hos oss kombineras det lilla företagets flexibilitet med verktyg, rutiner och yrkeskunnande som på stora företag. Vi erbjuder fast lön och positiva medarbetare i ett fint kontor centralt i Spånga. Vi vet vad vi gör och var vi är på väg.

  Om företaget

  Comptronic AB levererar kretskortsmonterade komponenter och färdiga produkter till OEM företag och kontraktstillverkare i Sverige, Norden och Baltikum. Vi arbetar med komponentfabrikat som vi känner väl med produktion i USA, Europa och fjärran östern.

  Fyll i formuläret

  Spontanansökan

  Är du driven och kan se dig själv på ett mindre bolag med högt tempo? Tycker du Comptronic låter intressant och tror du kan bidra med dina erfarenheter och kunskaper, men anser att du inte fullt passar in på någon av de annonser som ligger ute just nu - skicka in en spontanansökan!

  Fyll i formuläret