MiCable
MiCable

MiCable tillverkar Hi-Rel testkablar, VNA26 för dc-26.5 GHz (nätverksanalysator), precisionsadaptrar 2.92 och 3.5 kontakter.

Berex
Berex

Berex tillverkar gain blocks, lokala drivförstärkare, IF-kretsar, effektförstärkare, switchar, mixers, LNA och andra integrerade RF-kretsar.

UIY Inc
UIY Inc

UIY Inc är ett Kinesiskt företag som tillverkarar högfrekvensprodukter såväl civila som försvarsapplikationer. Filter upp till 20GHz, Koaxial dämpare DC-26,5GHz, Dual Junction Isolatorer 10-40GHz och Koaxial cirkulatorer för frekvenser upp till 40Ghz är exempel på starka produktområden.

ZTS Technologies Co
ZTS Technologies Co

ZTS Technologies Co., Ltd är specialiserade på dämpare och termineringar upp till 67GHz, effektdelare , kopplare upp till 50GHz, circulatorer, filter upp till 40GHz och DC blocks.

B&Z Technologies
B&Z Technologies

B&Z Technologies tillverkar lågbrusförstärkare (LNA), effektförstärkare. 5 kHz till 60 GHz.

Micro Crystal
Micro Crystal

Micro Crystal AG, ett företag i Swatch Group Inc, är en ledande tillverkare av miniatyrkristaller (30KHz till 250MHz), RTC realtidsklockmoduler samt oscillatorer för frekvenser upp till 225MHz

Clear Microwave
Clear Microwave

Clear Microwave konstruerar och tillverkar mikrovåg- och millimetervågkomponenter samt undersystem för frekvenser från DC till 40 GHz.

Synergy Microwave
Synergy Microwave

Synergy Microwave är en ledande tillverkare av VCO, synthesizers, dämpare, switchar, riktkopplare, DC-Block, filter, frekvensdubblare, hybrider, mixers, modulatorer, monolitiska förstärkare, faskomparatorer, fasdetektorer, fasskiftare, effektdelare, transformatorer, testfixturer.

Mtron PTI
Mtron PTI

Mtron PTI tillverkar kristallbaserade oscillatorer, temperaturkompenserade oscillatorer (TCXO), spänningsstyrda oscillatorer (VCXO) och ugnsocillatorer (OCXO). Förstärkare 250 kHz upp till 47 GHz, effektnivåer mellan 1W upp till 10kW för CW & Puls. Filter i olika teknik, kristall, LC, keramiska, ställbara, kavitet samt diplexers, i frekvensområden upp till 90 GHz.

Ningbo Zhengmao
Ningbo Zhengmao

Ningbo Zhengmao är en kinesisk tillverkare av gasurladdningsrör.

Comus International
Comus International

Comus International är en ledande tillverkare av tungelement, lägesgivare, nivågivare, rörelsesensorer och andra typer av sensorer.

Renata Batteries
Renata Batteries

Renata Batteries SA, ett företag i Swatch Group Inc, är en ledande europeisk tillverkare av silveroxid-, litium-, litiumjon och litiumpolymer batterier

ICEL
ICEL

ICEL har filmkondensatorer i polyester, polypropylen för krävande tillämpningar som snubber och DC link applikationer. De har även motor kondensatorer och RC filter på sortimentet.

Kendeil
Kendeil

Kendeil tillverkar elektrolytkondensatorer för PCB- och skruvmontage. På programmet finns också circulärlindade filmkondensatorer för DC link upp till 1000µf, motorstartkondensatorer upp till 800µf samt modulära elektrolytkondensatorer för hybridfordon.

Ducati Energia
Ducati Energia

Ducati energia tillverkar filmkondensatorer utav metalliserad polypropylen för exempelvis vindkraft, energilagring och tågindustrin.

Anysolar
Anysolar

Anysolar är en koreansk tillverkare utav solceller som fram till juni 2020 var en del utav Littelfuse. Anysolar tillhandahåller solceller med Imax upp till 1 A, Vmax upp till 6,7 V och Pmax upp till 5,7 W. Anysolar har ett brett utbud av standardiserade produkter och erbjuder även kundanpassningar.

Arch Electronics
Arch Electronics

Arch Electronics tillverkar kortmonterade DC-DC-moduler, oisolerade Point-Of-Load DC-DC, AC-DC moduler och kompletta kraftaggregat (< 500W). AC-DC moduler för medicinska tillämpningar erbjuds upp till 60 W.

Protek
Protek

Protek tillverkar suppressordioder och kompletta moduler för skydd mot överspänning. Suppressordioderna finns anpassade till olika kommunikationsgränssnitt som t.ex LVDS-interface, RS-422, USB-3.0 och Gigabit Ethernet.

Exxelia
Exxelia

Exxelia är en fransk företagsgrupp med många välkända fabrikat på keramiska kondensatorer (Eurofarad), filmkondensatorer, Mica kondensatorer, tantalkondensatorer (Firadec), aluminum elektrolytkondensatorer (SIC Safco) och RF-kondingar (Temex).

GETT
GETT

GETT har ett brett sortiment av membrantangentbord, rostfria tangentbord och tangentbord av silikon med eller utan integrerade pekdon. I sortimentet finns också tvättbara IP68 klassade tangentbord och antibakteriella tangentbord för medicinska tillämpningar.

Printec-DS
Printec-DS

Tyska företaget Printec-DS, tillverkar ett brett sortiment av standard och kundanpassade industriella tangentbord och andra HMI lösningar, inklusive touch.

Coto Technology
Coto Technology

Coto Technology tillverkar sensorer, switchar och tungelementreläer för användning inom test-, automation-, övervakning- och fordonsindustrin.

Advanced Acoustics
Advanced Acoustics

Taiwanesiska Advanced Acoustics är en ledande tillverkare av ljudgivare, högtalarelement, mottagare och mikrofoner. AATC är en flexibel och snabb partner för olika kundanpassade produkter inom sina produktsegment.

GCI
GCI

GCI är ett dotterbolag till Panyu Datong och specialiserade inom kundanpassade sumrar, med interna eller externa oscillatorer.

Sonitron
Sonitron

Belgiska Sonitron tillverkar ljudgivare i piezoteknik för panelmontage och kretskortsmontage, piezoelektriska högtalare, sirener samt flerfrekvenssummrar.

PIC
PIC

PIC tillhandahåller hålmonterade och ytmonterade tungelement, samt lägesgivare och nivågivare baserade på tungelement och magneter.

Gaia Converter
Gaia Converter

Gaia Converter är en fransk tillverkare av DC-DC moduler, filtermoduler, transientskyddsmoduler, hold up moduler och AC-DC moduler. Man har bland annat specialiserat sig på DC-DC moduler med breda inspänningsområden och hög verkningsgrad.

Sirio
Sirio

Sirio tillverkar transformatorer med krav på isolation i norra Italien, eller med mer manuell produktion i sin fabrik i Indien. Fokus är pulstransformatorer, SMPS transformatorer och strömtransformatorer. Med automatiserad produktion tillverkar man också induktorer och transformatorer i effektklassen 1 kW till 20kW, för switchfrekvenser från 20kHz till 120 kHz.

SanRex
SanRex

Sanrex är en ledande japansk tillverkare av dioder, tyristorer och TRIAC's som erbjuder både diskreta kapslar och modulära lösningar. De senaste tillskotten i produktportföljen är kraftmoduler med SiC.

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss
Behöver du stöd i ditt inköp eller planering? Kontakta våra hjälpsamma medarbetare som hjälper dig hitta rätt och komma igång!