Linecard strömförsörjning


Sanrex är en ledande japansk tillverkare av dioder, tyristorer och TRIAC's som erbjuder både diskreta kapslar och modulära lösningar. De senaste tillskotten i produktportföljen är kraftmoduler med SiC.

Sirio tillverkar transformatorer med krav på isolation i norra Italien, eller med mer manuell produktion i sin fabrik i Indien. Fokus är pulstransformatorer, SMPS transformatorer och strömtransformatorer. Med automatiserad produktion tillverkar man också induktorer och transformatorer i effektklassen 1 kW till 20kW,   för switchfrekvenser från 20kHz till 120 kHz.

Gaia Converter är en fransk tillverkare av DC-DC moduler, filtermoduler, transientskyddsmoduler, hold up moduler och AC-DC moduler. Man har bland annat specialiserat sig på DC-DC moduler med breda inspänningsområden och hög verkningsgrad.

Exxelia är en fransk företagsgrupp med många välkända fabrikat på keramiska kondensatorer (Eurofarad), filmkondensatorer, Mica kondensatorer, tantalkondensatorer (Firadec), aluminum elektrolytkondensatorer (SIC
Safco) och RF-kondingar (Temex).


Anysolar är en koreansk tillverkare utav solceller som fram till juni 2020 var en del utav Littelfuse. Anysolar tillhandahåller solceller med Imax upp till 1 A, Vmax upp till 6,7 V och Pmax upp till 5,7 W. Anysolar har ett brett utbud av standardiserade produkter och erbjuder även kundanpassningar.

Arch Electronics tillverkar kortmonterade DC-DC-moduler, oisolerade Point-Of-Load DC-DC,  AC-DC moduler och kompletta kraftaggregat (< 500W). AC-DC moduler för medicinska tillämpningar erbjuds upp till 60 W.

Protek tillverkar suppressordioder och kompletta moduler för skydd mot överspänning. Suppressordioderna finns anpassade till olika kommunikationsgränssnitt som t.ex  LVDS-interface, RS-422, USB-3.0 och Gigabit   Ethernet.

Ducati energia tillverkar filmkondensatorer utav metalliserad polypropylen för exempelvis vindkraft, energilagring och tågindustrin.

Kendeil tillverkar elektrolytkondensatorer för PCB- och skruvmontage. På programmet finns också circulärlindade filmkondensatorer för DC link upp till 1000µf, motorstartkondensatorer upp till 800µf samt  modulära elektrolytkondensatorer för hybridfordon.

ICEL har filmkondensatorer i polyester, polypropylen för krävande tillämpningar som snubber och DC link applikationer. De har även motor kondensatorer och RC filter på sortimentet.

Comus International är en ledande tillverkare av tungelement, lägesgivare, nivågivare, rörelsesensorer och andra typer av sensorer.

Renata Batteries SA är en ledande europeisk tillverkare av silveroxid-, litium-, litiumjon och litiumpolymer batterier

Ningbo Zhengmao är en kinesisk tillverkare av gasurladdningsrör.

Linear Integrated Systems tillverkar JFET transitorer som Toshiba har lagt ned och dioder med låga läckströmmar som tidigare tillverkats av  Siliconix-Vishay.

 
 

Hur kan vi hjälpa dig?

 
 

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Comptronics dataskyddspolicy.