Linecard sensorer, ljudgivare & MMI


Hitpoint tillverkar akustiska summrar och sirener för hål- eller ytmontering samt i både piezo- som elektromeknisk technologi.

GETT har ett brett sortiment av membrantangentbord, rostfria tangentbord och  tangentbord av silikon med eller utan integrerade pekdon. I sortimentet finns också tvättbara IP68 klassade tangentbord och antibakteriella tangentbord för medicinska tillämpningar.  

PIC tillhandahåller hålmonterade och ytmonterade tungelement, samt lägesgivare och nivågivare baserade på tungelement och magneter.

Printec-DS, tidigare Dekorsy, tillverkar ett brett sortiment av tangentbord, både lösa tangentbord och tangentbord för inbyggnad.

GCI är ett dotterbolag till Panyu Datong och specialiserade inom kundanpassade sumrar, med interna eller externa oscillatorer.

Coto Technology tillverkar sensorer, switchar och tungelementreläer för användning inom test-, automation-, övervakning- och fordonsindustrin.

Belgiska Sonitron tillverkar ljudgivare i piezoteknik för panelmontage och kretskortsmontage,  piezoelektriska högtalare, sirener samt flerfrekvenssummrar.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

 
 

Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Comptronics dataskyddspolicy.